Tentang Kami
dongguan Hoppt Cahaya Téhnologi Co., Ltd.

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd. lahir di 2005 sareng kantor pusatna di Taman Industri Chengye, Jalan Guantai, Kota Dongguan, anu ngagaduhan pangkalan produksi utama Huizhou & Dongguan sareng pusat panalungtikan telat Songshan. Ieu mangrupikeun perusahaan industri anu nyayogikeun solusi kakuatan sareng jasa produk khusus pikeun konsumén global.

 

Kantunkeun pesen
Customer Pernah Cenah

The accu aranjeunna nyadiakeun kualitas alus; Abdi bungah -- Daniel Mickey

Kualitas batré anu dianggo baheula henteu saé, janten kuring milarian panyalur batré anu sanés. Batré anu disayogikeun ku perusahaan parantos ngarobih pandangan kuring kana batré Cina, sareng kuring wareg pisan sareng kerjasama. -- John Day