Rreth nesh
Dongguan Hoppt Light Technology Co, Ltd.

Dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd. lindi në 2005 dhe me seli në Parkun Industrial Chengye, Guantai Road, Dongguan City, i cili ka bazat kryesore të prodhimit Huizhou & Dongguan dhe qendrën kërkimore të vonë Songshan. Është një ndërmarrje industriale që ofron zgjidhje të personalizuara të energjisë dhe shërbime produktesh për klientët globalë.

 

Lini një mesazh
Klienti i thënë ndonjëherë

Bateritë që ata ofrojnë janë të cilësisë së mirë; Jam i kënaqur -- Daniel Mickey

Cilësia e baterive të përdorura në të kaluarën nuk ishte e mirë, kështu që shkova të gjeja furnizues të tjerë të baterive. Bateria e ofruar nga kompania më ka ndryshuar pikëpamjen për bateritë kineze dhe jam shumë i kënaqur me bashkëpunimin. -- John Day