Babagan awake dhewe
dongguan Hoppt Light Technology Co.,Ltd.

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd. lair ing taun 2005 lan kantor pusat ing Chengye Industrial Park, Guantai Road, Dongguan City,sing duwe basis produksi utama Huizhou & Dongguan lan pusat riset pungkasan Songshan. Iki minangka perusahaan industri sing nyedhiyakake solusi daya lan layanan produk khusus kanggo pelanggan global.

 

Ninggalake Pesen
Customer tau ngandika

Baterei padha nyedhiyani kualitas apik; Aku seneng -- Daniel Mickey

Kualitas baterei sing digunakake ing jaman biyen ora apik, mula aku golek supplier baterei liyane. Baterei sing disedhiyakake dening perusahaan wis ngganti tampilanku babagan baterei Cina, lan aku seneng banget karo kerjasama kasebut. -- Dina John